1. Freaky date

Het is maar goed dat ik bezet ben, gezien mijn ideeën ervoor kunnen zorgen dat ik voor altijd single blijf.
Dat Manlief het ondertussen al jaren met mij uithoudt is dan ook een applausje waard.
Mijn hersenpan, Hersie, is altijd iets nieuws aan het verzinnen en vindt het vooral leuk om mij voor lul te zetten.
Ik heb eigenlijk geen aanleiding nodig, Hersie is standaard overactief en kan met de meest bizarre dingen aankomen, zo ook mijn date-idee.

Manlief en ik hebben elkaar in levende lijve leren kennen, zonder internet of apps. Hierdoor wist Manlief vrij snel waar hij aan begon.
Achter een scherm weet ik mezelf namelijk enigszins normaal over te laten komen, voor een uurtje…
In levende lijve lukt me dat op zijn minst voor zo’n vijf minuten.
Anyhow, daten vind ik sowieso een beetje gek. Twee mensen gaan uit eten, naar de film, het theater, of whatever. Vinden zij elkaar leuk dan nemen ze meteen de volgende stap. Of ze wachten nog even af en nemen die volgende stap een week of wat later. Vinden zij elkaar niet leuk, dan doen ze het nog eens over, maar dan met andere mensen.

Ik heb één keer in mijn leven een blind date gehad. Het duurde om precies te zijn drie kwartier en dat was zelfs te lang.
De gozer in kwestie nam de blind date nogal letterlijk. Ik wil niets slechts zeggen over schele mensen, maar dat deze gast überhaupt iets kon zien was bijzonder. Zijn ogen gingen alle kanten op en ik bleef ze in eerste instantie beleefd volgen, waardoor ik na een minuut al het gevoel had twee flessen wijn achter mijn kiezen te hebben.

Had ik dat maar gedaan, dan had ik misschien nog wat lol gehad. Deze gast was echt zo verschrikkelijk saai. Het toppunt van saaiheid.
Hij heeft aan één stuk door over zijn werk gesproken, maar op zo’n manier dat ik eigenlijk nog steeds niet weet wat hij doet.
Om snel uit mijn lijden verlost te worden heb ik een vriendin een berichtje gestuurd. Zij heeft me vervolgens met een smoes gebeld, waardoor ik de date snel kon beëindigen.
Een week later kwam ik er bij toeval achter dat deze lulhannes getrouwd was en alleen opzoek was naar een extraatje. 

Freaky date
CW – Supernatural

In dit geval heb ik het einde van de date niet gehaald, wat achteraf gezien alleen maar goed is geweest.
Als het om mijn ideeën gaat dan moet ik er voor zien te zorgen dat mijn date er niet na een uur al vandoor gaat. De uitvoering van mijn date idee is namelijk optimaal als ik de kans krijg om met iemand mee naar huis te gaan of andersom.

In mijn uitgaans-tasje, wat met met dit idee waarschijnlijk meer op een hutkoffer zal lijken, heb ik van te voren al de nodige voorbereidingen getroffen.
Na de eerste fase van de date nemen we bij één van ons thuis nog gezellig een borrel. Wat in mijn geval geheel overbodig is én gevaarlijk kan zijn. Wie weet krijg ik nog meer ideeën.

Vervolgens excuseer ik me om mezelf op te frissen en trek me terug in een badkamer. De hutkoffer moet ook mee en dat zal wellicht wat vraagtekens geven, maar daar weet ik dan vast iets op te verzinnen. Mijn avondlichaam zit in de koffer, bijvoorbeeld.
Als het me dan lukt om alleen met mijn hutkoffer te zijn begint mijn plezier pas echt.
Uiteindelijk stap ik helemaal in mijn sas de badkamer weer uit en loop op mijn date af, die misschien wel een muziekje aangezet en de lichten wat gedempt.
Alles is in een bepaalde sfeer gebracht, die gegarandeerd verbroken wanneer mijn date me ziet staan..

In een smurfenpakje van top tot teen blauw geschminkt en een indianentooi op mijn hoofd.
Waarschijnlijk zal ik ook nog iets zeggen in de trant van: “Ik dacht dat je dit wel leuk zou vinden, zullen we nu jou schminken?”
Nu bestaat er misschien wel een hele kleine kans dat ik dan net iemand tref die dit daadwerkelijk ziet zitten.
Wanneer het een mega freak is zal ik waarschijnlijk wat moeten improviseren, maar daar ben ik soms best goed in.

Ik heb dit jammer genoeg niet uitgeprobeerd bij Manlief, maar hem kennende zal ik er ook geen indruk mee maken.

Voor de single mensen die dit willen uitproberen, ik heb nog meer ideeën!

Freaky date

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *