Proudweirdo wil groeien

1. Proudweirdo wil groeien

Als eerst mijn welgemeende excuses. Ik ben wel heel lang stil geweest.
In één van mijn laatste blogs heb ik verteld over mijn reset, waar ik nog steeds deels mee bezig ben.

Ik maak privé nog steeds weinig gebruik van social media en dat maakt me echt een vrolijker mens.
Ik slaap beter en ook mijn eetpatroon gaat de goede kant op. Al verander ik eens per maand in een soort hyperkliko die alles opeet wat er in huis te vinden is, maar daarnaast sport ik intensiever.
Dat moest. Ik zat teveel op mijn kont en ik was het afgelopen half jaar zo’n twaalf kilo aangekomen, maar… Ik rook niet meer!
Vraag niet hoe het sporten gaat, mijn conditie is namelijk in het jaar 2002 blijven liggen en mijn trainer is een sadist.
Ik zal je foto’s en filmpjes besparen. Heb je wel eens een aangespoelde vis zijn best zien doen om weer terug de zee in te rollen? Dan heb je mij zien sporten.

Naast mijn basis verbeteren heb ik niet stil gezeten. Ik heb mijn boek afgeschreven en deze ben ik (met wat hulp) aan het klaarmaken om naar een uitgever te sturen. Iets wat ik heel spannend vind, ik ben namelijk een perfectionist die niet zo snel tevreden is over eigen werk.
Ik heb van het hele proces wel enorm veel geleerd, dus wanneer miscommunicatie niet doorbreekt waag ik een nieuwe poging, een boek wat alleen maar beter mag worden. De ideeën zijn er al, het staat alleen nog even in de wachtrij. Ik ben momenteel namelijk bezig met klussen die al maanden liggen te wachten en ik wil Proudweirdo nieuw leven inblazen.

Zoals je ziet is de website vernieuwd, zelfs alle blogs hebben stuk voor stuk een update gekregen en enkelen zijn verwijderd.
Ik vond ze er niet meer bijpassen en mijn lezers hadden er duidelijk ook weinig mee, gezien deze posts snel geskipt werden.
Het concept van Proudweirdo is ondertussen ook verduidelijkt, zoals je op de voorpagina kunt zien.
Ik wil mensen inspireren om zichzelf te zijn en daar heb ik verschillende ideeën voor.

Mijn grote droom is om ooit op een podium te mogen staan om daar mijn zegje te doen, maar daar zal ik naartoe moeten werken.
Ik heb diverse ideeën, zoals mijn cursus die ik een paar jaar geleden gemaakt heb en momenteel aan het afstoffen en bijschaven ben.
Het is een interactieve cursus in groepsverband, geschikt voor iedereen die zichzelf beter wilt leren kennen en een boost van zelfvertrouwen kan gebruiken.
Het kan als éénmalig event gegeven worden of een meerdaagse cursus die intensiever zal zijn.

Proudweirdo
CW – Supernatural

Hoe ik het precies aan ga pakken is nog even de vraag, gezien ik lichamelijk nog steeds mankementen vertoon, maar de wil is enorm groot.
Mocht ik een cursus moeten leiden of een praatje houden onder de medicatie dan is de kans in ieder geval groot dat er gelachen gaat worden. Of ik het op dat moment zelf ook grappig vind laten we maar even in het midden. De ideeën voor mijn cursus ben ik dus nog even aan het uitwerken, maar ik ben wel vast met iets anders bezig, een podcast.

Eerlijk gezegd moest ik mezelf er even in verdiepen, gezien ik niet precies wist wat het was.
Vloggen gaat me niet zo goed af, maar het praten zelf is geen probleem en ik heb genoeg te vertellen. Zoals de reden waarom ik Proudweirdo heb opgezet. Waarom vind ik het zo belangrijk dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn? Dat is het onderwerp van mijn eerste podcast.

Mijn wil om verder te komen met Proudweirdo is groter geworden nadat ik de M.A.P (Master ART-repreneur Program) heb gevolgd.
Een inspirerende cursus van Peter Maasdam. Peter en ik kennen elkaar persoonlijk, wat me in eerste instantie tegenhield om de cursus te gaan volgen, daarnaast wordt het gegeven in vier dagen, vier zeer intensieve dagen. Peter verzekerde me dat het goed zou komen en daar had hij gelijk in.

Om eerlijk te zijn, ik moest er wel echt ruim een week van bijkomen, maar dat was het waard.
In de M.A.P leerde ik met negentien andere creatievelingen de kunst van het ondernemen.
Naast alle nuttige informatie was ook het samenzijn met andere creatievelingen een gave ervaring en mede dankzij mijn groepsgenoten is mijn concept voor Proudweirdo verduidelijkt. Ik wil mensen helpen om zichzelf te accepteren en hun zelfvertrouwen laten groeien. Tijdens deze cursus werd ook weer duidelijk hoe gaaf ik het vind om voor een groep te staan.

Mijn creatieve groepsgenoten zijn stuk voor stuk bijzondere mensen. Ik zag dingen in hen waar zij zich niet bewust van waren en ik kreeg een kans om een aantal van hen dat openlijk te vertellen. Wat zooooo leuk was om te doen. Ik zag daarna niet alleen prachtige glimlachen, maar ook schitteringen in hun ogen.
En dat is precies wat ik met Proudweirdo wil bereiken. Heel veel glimlachen en schitteringen in diverse ogen creëren en daarmee de wereld iets mooier maken.

Of het me ook gaat lukken? Dat zal de toekomst uitwijzen. 😉

3. Proudweirdo wil groeien
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *