Podcast - Mijn verhaal

Proudweirdo Podcast

Proudweirdo is voor mij meer dan alleen een site waarop ik mijn blogs deel. Het is nog steeds een proces in wording, maar één waar een verhaal achter zit.
Omdat het verhaal heel persoonlijk is leek het me een goed idee om dat in een podcast te delen. Normaal gesproken zit ik redelijk anoniem achter mijn toetsenbord verstopt, een podcast maakt het iets persoonlijker.

Ik ben soms iets te impulsief wanneer het gaat om nieuwe ideeën. De uiteindelijke uitvoering komt dan ook niet in de buurt van mijn voorstelling.
Als ervaren perfectionistische mierenneuker, ben ik eigenlijk zelden tevreden over eigen werk. Ik zie altijd verbeterpunten, wat als blogger geen probleem is mijn blogs kan ik altijd aanpassen. Bij een podcast is dat niet het geval. En ik wilde een podcast maken? Praten in het algemeen geeft me al regelmatig problemen.

De eerste tien pogingen resulteerden dan ook in een verzameling niet-definieerbare geluiden. Ik kon het niemand aandoen om daar naar te moeten luisteren.
De pogingen daarna raakte ik halverwege de draad kwijt of mijn brein sloeg compleet op slot. Maar vooral het terug luisteren zorgde voor veel tegengas.
Mezelf naar beneden halen is iets waar ik heel goed in ben, wat ik deze keer zoveel mogelijk heb genegeerd. Perfectie bestaat niet en oefening baart kunst.
Ik moet ergens beginnen.

Ook in het kader van ‘ You have to practice what you preach ‘, wordt het weer eens tijd om uit mijn comfortzone te stappen.
Buiten je comfortzone ligt de groeizone. Het groeien in de breedte ben ik een beetje beu aan het worden, dus ik moet iets anders verzinnen.
Anderen advies geven ben ik heel goed in, ik moet het zelf dan ook maar eens opvolgen. ;)
Mijn eerste podcast is uiteraard niet foutloos. Ik kan een hele waslijst aan verbeterpunten opnoemen, maar het gaat uiteindelijk om het verhaal.
Dus, without further ado: Mijn allereerste podcast!

 

 🔊 Mijn overige blogs en podcasts zijn te beluisteren via Spotify en Google Podcast

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp