ontvoering

Ik denk veel te veel na, dat weet ik, ermee stoppen is alleen wat lastig.
Mijn hoofd veranderd om de paar seconden van onderwerp en ook in mate van ernst en dat wordt soms een grote zooi.
Zo denk ik bijvoorbeeld na over dingen die me zeer-onwaarschijnlijk-maar-eventueel-misschien-ooit zouden kunnen gebeuren.
Ik heb het over niet-alledaagse-dingen.

In mijn eentje achterblijven op de wereld, wakker worden op een andere planeet, een ontvoering door aliens, of überhaupt een gewone ontvoering.
Over dat laatste heb ik regelmatig nagedacht en ik heb zelfs ontsnappingsmogelijkheden in gedachten.
Nu hoop ik natuurlijk niet dat dit ooit gaat gebeuren, wie zou mij willen hebben? Maar je weet het niet..

De oorzaak van dit alles kan bij The A-team en Macgyver liggen, waar ik vroeger iets te veel naar gekeken heb en waardoor ik grootheidswaanzin heb ontwikkeld. Ik ben een klunzig opdondertje, ik struikel al over mijn eigen voeten, dus of het me ook zal lukken om daadwerkelijk te ontsnappen is de vraag, maar ik heb in ieder geval de ideeën en ben enigszins voorbereid.

Zoals de inhoud van mijn handtas. Veel vrouwen hebben, net als ik, een volle handtas, alleen in mijn tas vind je geen typische toilettas. In mijn tas vind je, naast verfrommelde bonnetjes, papierwikkels en kruimels, onder andere: plakband, pennen, haarspeldjes, diverse soorten medicijnen, deodorant en mondspray.
De mondspray en deodorant zijn in mijn geval bedoeld om mezelf te kunnen verdedigen.

De haarspeldjes kunnen gebruikt worden om sloten te forceren, daar was Macgyver altijd heel goed in. Ik, daarentegen, kan de boel vooral heel goed slopen, maar wellicht in een geval van nood komen de haarspeldjes op een andere manier nog van pas.
De deodorant en de mondspray, dat heb ik moeten ondervinden om er achter te komen dat het gebruikt kan worden als pepperspray.
Geloof me! Het doet echt pijn als je die troep in je ogen krijgt. (Ik had toch al verteld dat ik een kluns ben? )

Ontvoering

CW – Supernatural

De pennen daarmee zou ik, naast de wat lugubere ideeën die ik heb, tips kunnen achterlaten voor mijn omgeving, zodat ik sneller gevonden kan worden. Of ik kan misschien een boek schrijven, ik zal verder vast niet veel te doen hebben.

Het plakband geeft mij eigenlijk vraagtekens, dat heb ik vooral bij me omdat Macgyver het ook altijd bij zich had. Nu gebruikte Macgyver het vooral om bommen mee vast te plakken, iets waar ik niet graag mee werk, uit angst om mezelf op te blazen.
Plakband zou mogelijk kunnen helpen om mijn ontvoerders mee vast te binden, als ik ze weet te overmeesteren. Voorheen had ik touw in mijn tas zitten, maar dat gaf zo’n rommeltje. Steeds wanneer ik iets uit mijn tas wilde pakken haalde ik de hele inhoud tevoorschijn, omdat het touw overal tussen gedraaid zat, vandaar dat ik het maar thuis heb gelaten.

Naast deze spullen heb ik, dankzij mijn lichamelijke klachten, ook de halve apotheek in mijn tas zitten. Ik heb genoeg medicatie om eventuele ontvoerders mee te kunnen drogeren, de vraag is alleen hoe ik dat voor elkaar moet zien te krijgen.
Als ik vastgebonden achterin een auto lig, denk ik niet dat mijn ontvoerders mijn tas naast me neer zullen zetten.

Misschien zijn mijn ideeën toch niet zo goed. Ik denk niet dat ik veel indruk maak met mijn plakband en haarspeldjes. Bovendien als ik de deodorant of mondspray weer eens in mijn eigen ogen spuit, kan ik niet eens iets zien.

Ik denk dat ik er maar gewoon voor moet zorgen om niet ontvoerd te worden, mocht het wel gebeuren denk ik dat ze me snel weer vrij laten omdat ze me raar vinden. Laten we hopen op het laatste, dan komt mijn weirdo gedrag me weer eens van pas.

Ontvoering

Share Button
De tijd van tegenwoordig
Verjaardagen